Farmor, jag älskar dig.

En av de viktigaste personerna i mitt liv. Jag kanske aldrig riktigt berättat för henne hur viktig hon är för mig. Oavsett vad det gäller och vilken tidpunkt som helst vågar jag ta upp telefonen och ringa henne och jag vet att hon alltid kommer lyssna och förstå. Hon skulle aldrig döma mig. Hon var nog den enda personen som kunde få tysta osäkra 12-åriga Frida att känna sig förstådd. Hon kunde få mig att förstå att det inte var något fel på mig, även när världen fick mig att känna något annat.

Har gråtit över allt från saknade hästar till ett brustet hjärta hos henne. Och alltid har hon förstått.  Hon är också den vänligaste och mest empatiska personen jag känner. Jag älskar att höra att vi liknar varandra; för jag önskar så mycket att delar av dig kan urskiljas i min personlighet. För hon och min mamma är mina två största förebilder. 

Jag beundrar också hennes oändliga kärlek till de hon står närmst. Hon kommer alltid älska han som röken åker ända upp till. Precis så vill jag också älska för evigt och helt ovillkorligt. Så snälla farmor, om du nånsin behöver mig låt mig veta det. Det är det minsta jag kan göra, för jag kommer aldrig någonsin göra allt du gjort för mig. För alla gånger jag gråtit hos dig, skrattat med dig eller när du engagerat dig i mina intressen. För alla de miljontals gångerna, kommer jag aldrig kunna ge igen hur mycket jag än försöker. För de betyder allt för mig. Du betyder allt för mig.


Allmänt | | Kommentera |
Upp